Η ιστορία των παντζαριών ξεπερνά τα 2 χιλιάδες χρόνια. Αυτός ο ριζικός λαχανικός είναι ο πιο κοινός ανάμεσα στα λαχανικά. Σε ξηρή μορφή, μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η χρήση του είναι παρόμοια με τη χρήση φρέσκων ριζικών λαχανικών. Όπως κάθε ξηρό προϊόν, όταν έρθει σε επαφή με υγρό, αποκαθιστά γρήγορα τις ιδιότητές του.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, κρέας, μαρινάδες, πιάτα πουλερικών, ρύζι και λαχανικά.
Γεύση
γλυκιά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,0
Λίπη (γ / 100γ)… 0,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 54
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 260
Στεατικό οξύ: Από το κερί; Παρατείνει τον χρόνο καύσης, διευκολύνει την απομάκρυνση από το καλούπι και αποτρέπει την παραγωγή καπνού κατά την καύση. Η αναλογία που πρέπει να προστεθεί στο κερί αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Συνιστάται η χρήση 15% το καλοκαίρι και 10% το χειμώνα.
Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Η γλυκιά πάπρικα σε σκόνη Prymat μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα με πολλούς τρόπους – σε κρεατικά, σάλτσες, τυριά, αλλαντικά, σαλάτες, πιάτα με ψάρι, ρύζι και πουλερικά. Έχει έντονη, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα γλυκιά γεύση. Προσφέρει στα πιάτα εξαιρετικό άρωμα, καθώς και όμορφο και έντονο χρώμα.
Απολαύστε αυτό το νόστιμο Rougail με λουκάνικα Montbéliard και το τσίλι L’Oiseau της Ρεουνιόν μαζί. Εμπνευσμένη από τις καλύτερες ζυθοποιίες, αυτή η συνταγή είναι χωρίς χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και συντηρητικά.
100 Κάψουλες με 500mg Εκχύλισμα Αρονίας, 40mg Βιταμίνης C - Εκχύλισμα από Ελβετικές Αρονίες, επεξεργασμένο στην Ελβετία
Εκχύλισμα Αρονίας σε κάψουλες. Το εκχύλισμα Αρονίας είναι μια υψηλής συγκέντρωσης μορφή του πολτού Αρονίας. Για την παραγωγή 1 κάψουλας απαιτούνται περίπου 48 αρόνιες! Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών είναι επίσης αντίστοιχα υψηλή. Γι' αυτό το λόγο, ο κάψουλας Αρονίας είναι οικονομικότερος. Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών στο εκχύλισμα είναι πολλαπλάσια υψηλότερη. Συνεργαζόμαστε με μια ελβετική βιοτεχνολογική εταιρεία για την παραγωγή του εκχυλίσματός μας και μπορούμε να εγγυηθούμε μια ήπια διαδικασία παραγωγής με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση. Μια συσκευασία περιέχει 100 Vegi-κάψουλες των 450mg υψηλής συγκέντρωσης εκχυλίσματος Αρονίας.
Στην προσφορά μας θα βρείτε συσκευασίες για διάφορους τύπους χυλού, όπως χυλό από φαγόπυρο, κριθάρι, σιτάρι, σιμιγδάλι κ.λπ. Ανάλογα με την εφαρμογή, προσφέρουμε ημι-διαφανείς συσκευασίες που επιτρέπουν την παρουσίαση του προϊόντος ή πλήρως εκτυπωμένες συσκευασίες με προστατευτική στρώση που προστατεύουν από το ηλιακό φως. Το LDPE με αντιστατικά πρόσθετα έχει ευνοϊκή επίδραση στη συσκευασία σκόνης προϊόντων.
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Η Χαρίσα είναι το κύριο καρύκευμα, ακόμη και "το εθνικό καρύκευμα της Τυνησίας". Πράγματι, συνοδεύει οποιοδήποτε αλμυρό φαγητό για εκείνη την πικάντικη γεύση που λαχταρούν οι γευστικοί σας κάλυκες.
Η κατανάλωση Χαρίσας μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές και να βοηθήσει στην ανακούφιση από κρυολογήματα, οστεοαρθρίτιδα, ρευματισμούς και πολλές άλλες ασθένειες.
Επιπλέον, η Χαρίσα είναι γνωστή για την ενίσχυση του μεταβολισμού. Όντας πικάντικη, διεγείρει μια πολύ πιο γρήγορη λειτουργία του μεταβολισμού που όλοι χρειάζονται.
Παραδοσιακά Συστατικά Χαρίσας:
- Ξηρές & Καπνιστές πιπεριές
- Λάδι ηλιόσπορου
- Σκόρδο
- Κόλιανδρος
- Αλάτι
Προέλευση: Τυνησία
Συσκευασία: 200γρ Γυάλινο Βάζο
Γεύση: Πικάντικη
Η σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι καλαμποκάλευρα, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 450 γρ.
Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη από την ταρχάνα. Η ταρχάνα, την οποία πρέπει να φέρνουμε στα τραπέζια μας, ειδικά το χειμώνα, μας προστατεύει από ασθένειες, χαλαρώνει την πέψη και μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης, ενισχύει τα οστά και απομακρύνει την κούραση από το σώμα. Επιπλέον, θεραπεύει τα μαλλιά και το δέρμα και προσθέτει ομορφιά σε εμάς. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς είναι πολύ πλούσια σε οργανικά οξέα και ελεύθερα αμινοξέα. Βοηθά στην απομάκρυνση τοξινών που είναι επιβλαβείς για το σώμα μέσω του ουροποιητικού συστήματος.
Η ERGYMUNYL αποτελείται από εχινάκεια, φυλλόσπορο και δεντρολίβανο, τα οποία είναι παραδοσιακά αναγνωρισμένα για την συμβολή τους στην άμυνα του οργανισμού, καθώς και από ένα εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ. Ο φυλλόσπορος, η εχινάκεια, η αχιλλέα και η ελιά έχουν δράση στο επίπεδο των αναπνευστικών οδών. Ο χαλκός και ο ψευδάργυρος υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Πότε συνιστάται;
Η ERGYMUNYL μπορεί να συνιστάται κατά τις περιόδους κινδύνου (χειμώνας, εποχές γύρης…) για να υποστηρίξει τις φυσικές άμυνες από τα πρώτα σημάδια.
Η εμπειρία της Nutergia
Χωρίς αλκοόλ, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλυκαντικά, χωρίς τεχνητές γεύσεις.
Η θάλασσα, μια συγκέντρωση μετάλλων και ιχνοστοιχείων.
Το θαλασσινό νερό που εκτίθεται στις ηλιακές ακτίνες δίνει ένα συμπύκνωμα θαλασσινού νερού. Αποναρκωμένο και στη συνέχεια συνδυασμένο με ένα γαλλικό εκχύλισμα λιθοθάμνου (κόκκινη άλγη) που αποκτάται μέσω μιας αποκλειστικής πατέντας.
Εχινάκεια: 1400 mg*
Αχιλλέα: 1240 mg*
Γκρέιπφρουτ: 1200 mg*
Φυλλόσπορος: 917 mg*
Δεντρολίβανο: 800 mg*
Ελιά: 400 mg*
Ψευδάργυρος: 3 mg
Μαγγάνιο: 0,6 mg
Χαλκός: 0,3 mg
Αυτή η μούρο της σολανώδους οικογένειας ήρθε στην Ευρώπη από την Περσία και λόγω των δυσκολιών στη μετάφραση, συχνά ονομαζόταν τρελό μήλο. Η μελιτζάνα ήρθε στη Ρωσία από τον Καύκασο, γι' αυτό και είχε το παρατσούκλι "Αρμενικό αγγούρι" για πολύ καιρό. Η σωστά αποξηραμένη μελιτζάνα έχει έντονο άρωμα και γεύση μανιταριών. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα την καθιστά αναπόσπαστο συστατικό σε πιάτα με μαγειρεμένα λαχανικά ή σε οποιοδήποτε ψητό.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα.
Γεύση
Πικάντικη, πικρή, πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 11
Λίπη (γ / 100γ)… 1,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 43
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 230
Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων.
Γεύση
Πικάντικη, γλυκιά
Θρεπτική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26
Λίπη (γ / 100γ)… 3,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Στον 16ο αιώνα, οι Πορτογάλοι κατακτητές ανακάλυψαν την κανέλα Σρι Λάνκα και έφεραν αυτό το μπαχαρικό στην Ευρώπη τον 16ο και 17ο αιώνα. Η κανέλα Σρι Λάνκα προέρχεται από άγρια δέντρα που φτάνουν σε ύψος έως 10 μέτρα και φύονται στα δάση της Σρι Λάνκα και της Νότιας Ινδίας. Αυτό το μπαχαρικό παρασκευάζεται από τον πιο λεπτό εσωτερικό φλοιό, ο οποίος κόβεται από τριών ετών βλαστούς.
Η αυθεντική κανέλα Σρι Λάνκα είναι ένα έντονα αρωματικό και γευστικά εξαιρετικό μπαχαρικό. Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή την κανέλα γνωρίζει καλά τις διαφορετικές γευστικές ποιότητες που μπορεί να έχει αυτό το μπαχαρικό.
Καρβοhydrates (g / 100 g): 4,0
Λίπος (g / 100 g): 3,0
Πρωτεΐνη (g / 100 g): 28
Θερμίδες (kcal): 160
Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Καθαρό βάρος (g): 30
Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος.
Χρησιμοποιείται για
Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί.
Γεύση
Πικρό χόρτο
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16
Λίπη (γ / 100γρ)… 15
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας.
Γεύση
Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Η Γκουαράνα περιέχει υψηλά επίπεδα καφεΐνης. Διεγείρει έως 5 φορές πιο ισχυρά από τον καφέ, και ταυτόχρονα δεν επιβαρύνει την καρδιά, λόγω της αργής πέψης της.
Καθαρό βάρος: 28 γρ.
Μεικτό βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Συνθήκες αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 °C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 13 γρ., λιπαρά - 3,5 γρ., υδατάνθρακες - 59 γρ. (συμπεριλαμβανομένων των ινών - 16 γρ.)
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 290 kcal (1210 kJ)
Συστατικά: Σκόνη γκουαράνα.
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
Οι λωρίδες αποξηραμένων καρότων είναι μια εξαιρετική βοήθεια για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν. Αν αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο, η ταχύτητα μαγειρέματος ενός πιάτου θα αυξηθεί σημαντικά. Μετά από όλα, οι ρίζες δεν χρειάζεται να πλυθούν, να καθαριστούν, να τριφτούν ή να κοπούν. Αρκεί να βυθίσετε τις λωρίδες καρότου σε ένα υγρό. Αποκαθιστώντας τις σε γάλα, μετατρέπονται σε μια νόστιμη γέμιση πίτας ή βάση για μια βιταμινώδη σαλάτα. Μπορεί να προστεθεί σε τηγανητά, σε ζωμούς και σε κυρίως πιάτα.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα.
Γεύση
Γλυκιά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,5
Λίπη (γ / 100γ)… 0,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 49
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240